• huifkar1
  • huifkar2
  • huifkar3
  • huifkar4
  • wowslider
  • huifkar6
huifkar11 huifkar22 huifkar33 huifkar44 huifkar55 huifkar66
image slider by WOWSlider.com v8.7.1m


Een dagje opstap met de familie van Marjon.

Zondag 25 September 2016 een spannende dag voor de familie. Vandaag staat zoals ieder jaar de familiedag op het programma en dit jaar staat het in het teken van 'help een ander'. Vroeg in de ochtend werden lunchpakketten gesmeerd en werd de familie verzameld op de parkeerplaats alwaar de lunchpakketten werden uitgedeeld en de familie op de hoogte werd gebracht over de activiteiten. Marjon koppelde de cliënten aan een familielid en gaf praktische informatie over de cliënt, zodat deze een leuke middag kon genieten.

Op de afgesproken tijd kwamen de cliënten aan en werden de familieleden voorgesteld . Ook de huifkarren stonden al klaar om ons via een leuke route naar de Schinveldse paardendagen te brengen. Het was zeer mooi weer en de zon straalde op deze dag alsof het zo afgesproken was. Jong en oud ging samen met de cliënten naar de grote tent van de Schinveldse paardendagen, alwaar men gezamenlijk een lekker stuk vlaai met slagroom en een frisdank nuttigde. Na de lekkere honger gestild en dorst gelest te hebben, werden de verschillende parkoersen bezocht. Van het mennen tot het hindernis springen, de cliënten en familie genoten ervan. En niet alleen van de entourage, maar ook van elkaar. Het voelde als een warme deken die over ons allen heen viel. Na de laatste dranken en bonnen opgemaakt te hebben ging de grote groep terug naar de huifkarren. Onderweg hier en daar nog even stilstaan bij een paardje, een aai en een kus en dan met z'n allen in de kar.

De tocht door de schinveldse bossen ging over hobbelige paden en kronkelende wegen . De cliënten werden in de karren flink door elkaar gerammeld, maar daar leken ze met z'n allen van te genieten. Rustig was het allerminst omdat iedereen druk bezig was liedjes te zingen. Het was druk in de schinveldse bossen en de passanten stopten en zwaaiden naar ons, we voelden ons net de koning en koningin in de gouden koetsen. Maar aan al het moois komt een eind en ook aan deze jolige tocht met de familie en de clienten. Na een laatste paar foto's knuffels en omhelzingen gingen de cliënten weer terug naar huis. Een dag om niet te vergeten door de familie en die we nog jarenlang diep in ons hart zullen meedragen. Wat fijn om zo samen iets leuks te kunnen organiseren en dat ook nog eens door de bijdrage van Stichting Steunfonds Radar, waardoor ook voor de familie de dag betaalbaar bleef.

Het was een heel geregel, maar de dankbaarheid van de cliënten en het genieten van onze familie was meer dan alles waard en wij hopen dat we in de toekomst meer van dit soort activiteiten voor een hulpbehoevende medemens kunnen organiseren.

Alle cliënten, bedankt voor jullie medewerking en gezelligheid het was een TOP familiedag!