Je kunt nu je vakliteratuur, je fictie of non-fictie boeken of welke soort literatuur dan ook, bestellen bij YouBeDo en daarmee Stichting Steunfonds Radar helpen om het mogelijk te maken leuke, extra activiteiten voor cliënten van Radar financieel te ondersteunen. Hiermee wil Stichting Steunfonds Radar een impuls geven aan de kwaliteit van bestaan aan deze groep mensen.

Door een boek te bestellen bij YouBeDo en als goed doel voor Stichting Steunfonds Radar te kiezen help je mee om het budget van het steunfonds te laten groeien. Door op onderstaande link te klikken kom je rechtsreeks op de YouBeDo/Stichting Steunfonds Radar site terecht.

Bestel een (of meerdere) boeken en ondersteun daarmee Stichting Steunfonds Radar

YouBeDo is een online boekenwinkel die gelooft in een commerciële benadering maar die een non-profit hart bezit. Je kunt er boeken bestellen, net als bij andere boekenaanbieders, tegen dezelfde prijzen en onder dezelfde voorwaarden. Bij YouBeDo gaat echter 10 % van het aankoopbedrag (berekend over het bedrag exclusief btw) naar een goed doel. Stichting Steunfonds Radar is als goed doel aangemeld bij YouBeDo.

bestel een boek en steun ons